Bartalos Geri

2019.01.20.

Az útvonalat én se részletezem, küzdjetek csak vele.
Szépen kényelmesen haladtunk a fiúkkal, ám féltávtól kezdtem egy kicsit szétesni. A cipő nagyban rontotta a helyzetet, később pedig az elszakadt hólánc, ami nélkül kb. 10 métert sikerült megtenni egy óriási esésig, amiből volt még pár az út folyamán.
Az utolsó 7-8 km-en már mindig le-le maradoztam a többiektől, de próbáltam tartani a tempót. Utólag is köszi a türelmet srácok!
A végéhez közeledve már csak a pizzán járt az eszem…..őőőő izé akarom mondani „A” kulcstartón. 😉

 

Az időjárás végig szuper volt, egyáltalán nem volt hideg és mesebeli hóesésben volt részünk.
Az eredmény 40km, 1800m szint, 5 óra 40 perc, lesz ez még sokkal jobb!

 

Köszi mindenkinek mindent, Szasza (azt a meleg teát főleg), Geri, Misi, Bali egy élmény volt!

Nekem a történet a Runnabe Winter Campben kezdődött, amikor a második este Szasza és Geri bejelentette, hogy mit is találtak ki.

 Valami oknál fogva ott még nem jelentkeztem az első teljesítők közé, de minden nap ott motoszkált a kis gondolat, hogy azért mégis milyen király lenne. Amint kirakták a srácok a 14 csúcsot azonnal elkezdtem tervezni az útvonalat, ezen ne múljon. 
 

Egy héttel a tábor után, pénteken, végül sikerült eldönteni, hogy akkor csináljuk. Ezzel a lendülettel írtam is a srácoknak, hogy mikor indul @Balibelák és @Kovátsmihály. Másnap találkoztam Balival, ittunk egy kávét, beszélgettünk egy jót és összehasonlítottuk az útvonalterveinket.
 

A vasárnap reggel azzal indult, hogy félútról vissza kellett fordulnom mert otthonfelejtettem a botomat, második nekifutásra már hiánytalanul és sikeresen eljutottam a Clark Ádám térre - rajtam kívül már mindenki ott volt persze.
 

Csináltunk még pár fotót, órák beállítva és 9-kor indulhatott a menet, amit az órám nem gondolt így és nem indult el a track, de szerencsére hamar észrevettem. (nincs vége a bakiknak) 😅
A cipőválasztással úgy voltam, hogy a speedgoat-ot nem akarom szétnyírni a betonon, az arahi-t meg nem szakítanám ki terepen, szóval a kis „sokatlátott” asics-ba mentem. NEM VOLT JÓ DÖNTÉS!